Opstartspakken

Velkomstpakke

Ny i sporten - eller bare i gang igen?

Kontakt Kaizen Karate Do her:

Du kan altid starte med at få en eller to prøvetimer, for at se om sporten er noget for dig. Hvis du har lyst til at fortsætte skal du meldes ind i klubben og her har vi lavet en særlig velkomstpakke til dig.

 
 
 
 

3 måneders prøvemedlemsskab

En kvalitets-dogi (karatedragt) med hvidt bælte

Årslicens til Dansk Karate Forbund

Brystmærke til din gi

Du kan herefter træne de næste 3 måneder på det hold, der passer bedst til dig, og vi vil arbejde på at gøre dig klar til din første graduering.

I karate træner vi i en særlig dragt, en gi, der giver udøveren de bedste betingelser for at bevæge sig.

Vi har fået lavet en aftale med en leverandør af kvalitetsgier, der gør det muligt at inkludere en alround kvalitetsgi i velkomstpakken.

Gradueringspensum er et hæfte, der indeholder en beskrivelse af karatens og stilartens historie, en masse praktiske oplysninger om karate og de forskellige udtryk der benyttes, samt en beskrivelse af hvad der skal til, for at opnå de forskellige bæltegrader.

Årslicensen er et personligt medlemsskab af Dansk Karate Forbund, der giver mulighed for at deltage i stævner, kurser, fællestræninger m.v. under Dansk Karate Forbund.

Samtidig omfatter licensen en udvidet tandskadeforsikring, der dækker tandskader under træning og stævner. (Det er altså ikke særlig tit der sker skader!!!!) Dette er IKKE dækket af din families sædvanlige ulykkesforsikring.

Brystmærket er et stilartsmærke, du skal have på din gi til gradueringer og stævner.

Uanset din alder og størrelse koster velkomstpakken

KUN 950,00

      Kaizen Karate Do - kontakt os på tlf. 23 64 77 55, eller send en mail til:

Karate er nu olympisk disciplin


Klik på billederne for at se dem i stor udgave!