Nyheder

Super Danmarksmesterskab for Kaizen Karate Do - igen!

Maj 2019

Vi var egentlig lidt udfordrede med skader, sygdom og flere af vore talenter er rykket op i nye, større og sværere aldersklasser, men stadig nåede vi at markere os som den stærkeste karateklub i Syddanmark!


Det blev i år til en enkelt ny Danmarksmester; Julia Kristensen tog en sikker 1. plads i Kata for piger 10 år


Vi fik flere dobbelt medaljetagere med hjem denne gang:


Nicklas Eskelund: Sølv Kata og sølv i Kumite Drenge 13 år

Sandra Andersen: Sølv i Kata og sølv i Kumite Piger 12 år

Sebastian Sanvig: Bronze i Kata og Bronze i Kumite Drenge 12 år

Simpon Damgaard: Sølv i Kumite Drenge  Kadet og Bronze i Holdkata Mix Kadet/Junior


Daniel Bruun tog Sølv i Kumite Drenge KADET +70  kg

Gustav Fyhn tog bronze i Kata Drenge 10 år


Bronzefinalen for Holdkata Mix Kadet/Junior stod mellem Kaizen All Stars (Chaaban, Sand, Damgaard) og Kaizen Surprise (Lysen, Grønvold, Lyngbye), og det blev All Stars, der tog metallet med hjem.


I alt 11 medaljer blev det til og en 11. plads i medajleregnskabet for DM med 1 Guld, 6 Sølv og 4 Bronze!


Fantastisk Danmarksmesterskab for Kaizen Karate Do!!

Marts 2018


Ved det netop afsluttede DM i Karate i Holstebro gjorde Kaizen Karate Do en helt fantastisk figur! Merete var hovedorganisator for hele stævnet, og fyldte med sikker hånd rammerne fuldt ud.Sensei Henrik varTatami manager og skulle holde styr på dommerne på sit areal, så det gik også...


Men mest af alt slog vore kæmpere Kaizen Karate Dos navn fast med 7-tommersøm.


Guld:

Nermin Chaaban, Kata

Daniel Bruun, Kumite

Kaizen Kata Kidz ( Sandra, Nermin og Simon) Team Kata Mix


Sølv.

Sandra Andersen, Kata

Julia Kristensen, Kata

Gustav Fyhn, Kata


Bronze:

Simon Damgaard, Kata


Top 5:

Sempai Niklas Johansen, Kumite

Bastian Jensen, Kumite

Nermin Chaaban, Kumite

Sebastian Sanvig, Kata

Lea Hansen Salka, Kata


Samlet sluttede klubben på en 9. plads af 39 startende klubber. Tusind tak til Sempai Freja og Sempai Niklas for utrætteligt at coache deres kammerater.


Tak til Kaizen Karates forældre for opbakning!


Sidst, men ikke mindst, tak til Anita og Henrik Andersen, Majken Køpke og Søren Bruun for at lægge en kæmpe indsats som officials hele weekenden.

Karate er nu olympisk disciplin


Klik på billederne for at se dem i stor udgave!

Kaizen Karate Do flytter til Sydbank Arena!

Februar 2018


Kaizen Karate Do har fået nye varme og venlige lokaler i Sydbank Arenas Multisal, hvor vi nu kan boltre os på næsten 230kvm.

 

Træningen i Arenaen starter allerede mandag 12. 3 kl. 17.00. Så kom frisk!

Kaizen godkendt som Eliteklub!

Februar 2018


På mødet den 28.2.2018 godkendte Kolding Eliteidrætsråd Kaizen Karate Do som eliteklub og en del af samarbejdet mellem Kolding Kommune og Team Danmark.

 

Det er en stærk anerkendelse af Koldings stærkeste og mest aktive karateklub!


Flotte resultater til Kaizen Karate ved Itosu Kai Verdensmesterskaberne i Shanghai!

August 2017


Se de flotte resultater og billeder fra Itosu Kai VM i Shanghai under opslaget!


Stor trup fra Kaizen Karate til Itosu Kai VM

Juni 2017


I alt 14 kæmpere fra Kaizen Karate Do i august rejse til Shang Hai i Kina for at deltage i Itosu Kai International Championships. Alle deltagerne forbereder sig mentalt, fysisk og teknisk til at stille op i begge discipliner, Kata og Kumite.

Sensei Henrik opnår ny international dommergrad

Juni 2017


Ved de netop overståede Eurpamesterskaber for klubhold bestod Sensei Henrik prøven til Kata Judge A, som er den højeste katagrad man kan få i Europa. Henrik er en af kun fire danske dommere, der har opnået denne grad!

Stor succes til Kaizen Doryoku Cup

April 2017


Mere end 250 starter blev det til ved Kaizen Karate Do's breddestævne i Bramdrupdam Hallen 29. april. Forventningen var mellem 150 og 175 starter. Både danske og tyske klubber deltog i stævnet, der kørte efter pulje systemet, så kæmperne fik flere kampe.


Kaizen Karate Do vil med dette behov udbyde flere af denne type stævner i Kolding. Kaizen Karate var i øvrigt næstmest vindende klub!!

Igen et stærkt DM for Kaizen Karate Do!!

Marts 2017


Danmarksmesterskaberne i Karate blev i år afholdt i Greve, og som sædvanlig var det Merete Katborg fra Kaizen Karate Dpo, der stod for hele planlægningen og afviklingen. Det er et mesterskab med omkring 900 deltagere, så det er en meget stor opgave!


Kaizen Karate Do markerede sig også stærkt på konkurrencesiden hvor vi tog flere medaljer med hjem til Kolding:


Sandra Andersen sølv i Kata

Nermin Chaaban Bronze i Kata, top 5 i Kumite

Tobias Clausen Bronze i Kata, top 7 i Kumite

Daniel Bruun top 5 i Kumite


Ved Forbundsfesten lørdag aften, blev Kaizen Karate så samtidig udnævnt til Årets Karateklub 2016 for sit engagement for Karaten vest for Storebælt!

Sensei Henrik til EM i Sofia og til Nordiske Mesterskaber i Tallin, Estland

Januar 2017


Igen i år er Sensei Henrik udtaget til at dømme til Europamesterskaberne i Karate i Sofia i Bulgarien.


Til Nordiske Mesterskaber, er Sensei ydermere udpeget til Ass, Tatami Manager, der skal supervise dommerne og deres arbejde.

Sensei Henrik opnår 3. dan.

December 2016


Ved den nationale graduering i Hombu Dojo Bosatsu i Valby 10.12.2016 blev Sensei Henrik gradueret til 3. dan i Itosu Ryu karate.


Gradueringen gik flot og med ros fra Sensei Michael og Sensei Tejs, der stod for gradueringen.

Karate er nu Olympisk Sport


World Karate Federation, som Kaizen Karate Do via sit medlemskab af Dansk Karate Forbund og DIF er medlem af, har fuldendt en mission man har arbejdet på i mere end 16 år.


Missionen har de seneste 16 år været at få optaget Karate som olympisk disciplin, med den forstærkede opmærksomhed dette giver.


Vi i Kaizen Karate Do, er glade og stolte på vores sports vegne og glæder os til at se Karate transmitteret fra Tokyo i 2020!

Fire nye Sortbæltegrader til Kaizen Karate Do!

August 2016


Til dagens Dantræning i stilarten Itosu Ryu blev hele fire karatekæmpere fra Kaizen Karate Do i Kolding udnævnt til nye dangrader (sorte bælter). Efter mange år slid først i Kolding Karate Skole og de seneste fire i Kaizen Karate Do opnåede Naja Uhrskov og Anne-Sofie Boelt Bruhn 1. dan og må nu kalde sig Sempai.  De to har udover ved gradueringerne også markeret sig stærkt i konkurrencemiljøet i Dansk Karate Forbund, hvor Naja senest tog sølv i kumite (kamp) ved Danmarksmesterskaberne og Anne-Sofie tog bronze i samme disciplin.


Sempai Kristen Mikkel Katborg og Sempai  Freja Sofie Katborg opnåede 2. dan ved gradueringen. De har begge to trænet karate i 13 år, heraf de seneste 7 i Itosu Ryu. Sempai Kristen er fire gange seniorfinalist ved Danmarksmesterskaberne i kumite, Sempai Freja har udover DM titler to gange vundet British International Open i Kata( formøvelser). De to Sempaier udgør sammen med far Sensei Henrik Katborg instruktørteamet i Kaizen Karate Do.


Sempai Naja og Sempai Anne-Sofie vil fremover indgå i instruktørteamet i Kaizen, der ved samme lejlighed også udvides med Betina Jensen, der underviser på Kaizen Kidz for 6-7 årige.
Stærkt DM for Kaizen

April 2016


Kaizens kæmpere markerede sig stærkt i årets officielle Danmarksmesterskab i Karate med to sølv, tre bronze og tre top 5 placeringer.


Naja Uhrskov Sølv i kumite piger junior

Sandra Andersen Sølv i Kata piger 9 år og top 5 i kumite

Anne-Sofie Boelt Bruhn Bronze i Kumite piger junior

Nermin Chaaban Bronze i Kata piger 11 år og top 5 i kumite

Hugo Arenkiel Bronze i Kata drenge 10 år

Daniel Bruun top 5 i kumite drenge 11 år

Kaizen Karate tager initiativ til Kumitedivision Jylland/Fyn

Januar 2016


Med et ønske om at styrke udviklingen i kumite på Fyn og i Jylland, har vi etableret Kumitedivision Jylland/Fyn. Med en række samlinger med Randoritræning hvor kæmperne kan møde kæmpere fra andre klubber og dermed opbygge en stærkere erfaring i kumite, kan vi styrke udviklingen i klubberne, hvor man ofte kun har nogle få kumiteudøvere. Deltagelsen er gratis, og hver samling vil give en erfaring som deltagelse i 10-12 stævner.


Der har nu været afholdt to samlinger i januar og februar, og indtil nu har otte klubber fra Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Holstebro, Hvide Sande, Vejle, Vejen og Kolding deltaget med kæmpere i samlingerne . Flere har meldt interesse, og de der har været med er begejstrede. Næste samling afholdes 26 marts, ligeledes i Kolding.

Sensei Henrik  til Europamesterskaberne som dommer

Februar 2016


Henrik Katborg blev igen i år udtaget som dommer til årets europamesterskaber for U21 i Limassol på Cypern, som en af fem danske dommere med licens til at dømme.


Det blev igen i år til en masse kampe som dommer både i Kata og i Kumite.

Nye lækre træningsdragter

 

Vi har sammen med de to andre Itosu Kai klubber i Danmark fået designet en helt ny og meget lækker kollektion af træningsbeklædning.


Du kan selv købe det over nettet og oven i købet med en god rabat. Alt er med logo og navn. Du får web-adressen og et login i klubben.

Kaizen Open 2015

September 2015


I år havde vi på opfordring fra landstræner teamet valgt at lægge Kaizen Open tidligere på sæsonen, således at de danske topkæmpere kunne bruge det som optaktsstævne til udtagelsesstævnerne ude i Europa.


Den tidlige placering betød, at vi ikke fik helt så mange tyske kæmpere op, da Tyskland og især Slesvig-Holsten endnu ikke havde afsluttet deres sommerferiesæson. Alligevel lykkedes det at tiltrække gode kæmpere fra nær og fjern, og få fastholdt Kaizen Open som et væsentligt dansk internationalt stævne.


I lighed med sidste år, afholdt Dansk Karate Forbund træningssamling i Katatalentcentret i forbindelse med stævnet, ligesom Eliteudvalget holdt møde i forbindelse med stævnet. Efter moden overvejlese og commitment fra Eliteudvalget og landstrænerteamet, vil vi også i 2016 lægge stævnet tidligt på sæsonen så den danske elite kan blive sparket igang i Kolding igen.

Itosu Kai Gasshuku

Maj 2015


I år var ca 80 Itosu Kai udøvere fra de tre danske klubber og vore svenske venner, samlet til Gasshuku på det pragtfulde Bosei i Præstø.Som gæsteinstruktør havde vi Sensei Ayumu Oda, som til daglig bor i Los Angeles i USA og træner der.


De øvrige instruktører var den danske senseigruppe.


Kaizen havde flere elever med, og vi fik allesammen fyldt på vores karateviden og -kunnen. Bosei byder på skønne naturomgivelser og japansk atmosfære, da stedet til daglig er en højskole med speciale i japansk kultur, sprog og kampkunst. Så de udgjorde de perfekte omgivelser til vores Gasshuku.

Kaizen er nu med i DAI

Februar 2015


For at kunne give vore nye unge medlemmer en mulighed for at deltage i stævner hvor man ikke er ude, hvis man taber sin første kamp.


DAI udbyder en række mindre stævner over hele landet, men er stærkt repræsenteret i Jylland, så det byder på gode muligheder for at komme ud.

Kaizen rykker ind i nye lokaler

Januar 2015


Vi har jo arbejdet længe på at klargøre vores nye lokaler på Egtvedvej, bag Kjæhr & Trillingsgaard. Alle de unge mennesker har hjulpet til, og den lille dojo i stueetagen er nu både malet og har fået lagt måtter, så vi har taget den i brug her i januar.


Det er vigtigt at notere at vi fastholder træningen i gymnastiksalen på Bramdrup skole, da vi stadig har en del vil skal have på plads inden alle holdene rykker over på Egtvedvej.


Sensei opnår 2. dan

December 2014


Den 6. december i år var der igen nationalgraduering i Itosu Kai Danmarks Honbudojo, Bosatsu i Valby.


Som tidligere havde Kaizen en del elever med, men denne gang var Sensei Henrik også oppe. Efter at have gennemgået pensum og ekstemporal kata, kan Sensei Henrik nu kalde sig 2. dan i Itosu Ryu også. Sensei har i forvejen 2. dan i Shuri Ryu. Sensei Rene Thyge var godt tilfreds med Senseis præstationer, ligesom de øvrige Kaizen elever, der var opppe, klarede sig flot.

Godt DM for Kaizen

April 2015


Kaizen havde 11 kæmpere med til DM i år, og vi klarede os godt. Udover individuelle klasser stillede Kaizen med to hold i holdkata, og begge klarede sig flot.


I holdkata Mix Børn  kom Kaizen Minions i top 5 i et stærkt felt (Villads, Jeppe og Nicolai)

I holdkata Mix Kadet tog Kaizen Power Girls Bronze (Agnethe, Cathrine og Anne-Sofie)


Kata Drenge 10 år

Nicolai Plougmand Bronze

Daniel Bruun top 7


Kata Drenge 11 år

Henrik Nagel top 5


Kata Piger Kadet

Agnethe Skibelund top 5

Cathrine Brinch top 7


Kata Kvinder Ungsenior

Freja Sofie Katborg Sølv


Kumite Kvinder Ungsenior

Freja Sofie Katborg Bronze


Samlet sluttede Kaizen Karate Do i top 23 af 44 deltagende klubber, så det er ikke så skidt endda!

Sensei Henrik til EM som dommer

Marts 2015


Sensei Henrik var i Tyrkiet som dommer ved dette års officielle Senior Europamesterskaber, og fik dømt rigtig meget. Det er en stor oplevelse at være med til at dømme de bedste i Europa. Man skal huske at den enkelte lande jo kun sender deres bedste kæmper i hver kategori, så niveauet er meget højt. Kravene til dommere er tilssvarende højt, og Danmark havde i alt 4 dommere med.

      Kaizen Karate Do - kontakt os på tlf. 23 64 77 55, eller send en mail til: