Kaizens sponsorer

Kaizens sponsorer

Udover den menneskelige indsats på træningsfronten og medhjælp til arrangementer, skal der bruges mange ting til at drive en karateklub og de fleste koster penge. Vore sponsorer støtter os ved at stille en del midler til rådighed, som sparer klubben for udgifter og som hjælper os med at vokse sportsligt.


Støt derfor vore sponsorer - de støtter os!

Kaizens sponsorer>>

Kaizen Karate Do i Kolding

Er medlem af Itosukai Danmark og IKIF, Itosu Ryu Karatedo International Federation Dansk Karate Forbund , DIF og DAI

Det betyder at vi træner stilarten Itosu Ryu og kan trække på de mange dygtige instruktører fra de andre klubber i stilarten

Nationalt samarbejde

Gennem Sensei Henriks virke som dommer i Dansk Karate Forbund har vi også kontakt til top-instruktører i andre klubber og stilarter under Dansk Karate Forbund.

Kjæhr & Trillingsgaard A/S stiller træningsfaciliteter til rådighed for Kaizen  Karate Do og gør det dermed muligt for os at udbyde træning på alle dage.

 


Frøs Sparekasse har støttet Kaizen Karate med et kontant beløb til vores VM-rejse til GuangZhou i Kina samt med et  beløb til at etablere et fyr i lokalerne, så vi får varme og bademuligheder.

 


KAOS Skilte støtter Kaizen Karate med skilte og bannere så vi kan gøre opmærksom på os selv og vores flagskib, Kaizen Open.

      Kaizen Karate Do - kontakt os på tlf. 23 64 77 55, eller send en mail til:

Karate er nu olympisk disciplin


Klik på billederne for at se dem i stor udgave!