Folkene bag

Karate er nu olympisk disciplin


 


Kaizen Karate Do i Kolding

Er medlem af Itosukai Danmark og IKIF, Itosu Ryu Karatedo International Federation Dansk Karate Forbund , DIF og DAI

Det betyder at vi træner stilarten Itosu Ryu og kan trække på de mange dygtige instruktører fra de andre klubber i stilarten

Nationalt samarbejde

Gennem Sensei Henriks virke som dommer i Dansk Karate Forbund har vi også kontakt til top-instruktører i andre klubber og stilarter under Dansk Karate Forbund.

En forening er altid baseret på mennesker. Mennesker med noget på hjerte, med en passion.


I Kaizen Karate Do har vi en passion for karate. En passion både for karate som en sport og for traditionel karate som et middel til at opnå større selvforståelse, koncentration og fysik, samt et effektivt selvforsvarssystem,


Kaizen Karate Do blev grundlagt af Sensei Henrik Katborg i 2011. Sensei havde da sammen med Sempai Kristen og Sempai Freja brugt næsten to år på at indarbejde Itosu Ryu karate med henblik på at stifte den første Itosu Ryu klub udenfor København.


Navnet blev valgt grundet betydningen af Kaizen "Stadig forbedring", da vi ønsker at udvikle vore medlemmer til konstant at opnå forbedringer i karate  og som person.


I dag er vi vokset til en stor karateklub, med en arbejdende bestyrelse og mange frivillige, der byder ind med en stor ulønnet indsats.


Vi er aktive i Dansk Karate Forbund både i bestyrelsen, som dommere og som officials, og ikke mindst med Kaizen Open, en satsning for at skabe et stort internationalt stævne i Kolding.


På de linkede sider, kan du læse om nogen af de mennesker, der er med til at gøre Kaizen Karate Do til Koldings stærkeste karateklub.

 


      Kaizen Karate Do - kontakt os på tlf. 23 64 77 55, eller send en mail til:

Klik på billederne for at se dem i stor udgave!